Taš-grafika.jpg

Dugo nisam pisala i mnogo je novosti ispred nas, pa hajde da krenem po redu. Za one koji me ne znaju, ja sam Dragana Paramentić ali me verovatno mnogo bolje znate kao Nasmej se ptičica.

Najbitnija vest je da se Ptičica preslelila sa nasmejsepticica.com i da me od sada možete naći na draganaparamentic.com.

Ali i ja sam se preselila, mislim fizički, geografski, i to ne samo u drugu državu već i na drugi kontinent. Od sada ću u Srbiju dolaziti ređe, i to više kao turista a manje kao profesionalni fotograf. Šanse da vas fotografišem ovde i dalje postoje ali su mnogo manje nego ranije.

Ali zato pre nego što odem za stalno, želim da vam se od srca zahvalim što ste sve ove godine bili uz mene. Što ste toliko voleli i podržavali sve što radim. I želim da vam poklonim još jedno druženje i fotografisanje sa mnom.

4. i 5. juna na Tašmajdanu, od 12-19h

Namenjeno je svima vama koji ste oduvek želeli da me angažujete ali niste imali priliku. Ili ste mislili idući mesec ću, ili iduće godine. Za sve vas koje sam imala radost da upoznam, i koji želite da zabeležite i ovaj sadasnji trenutak u svom životu.

Svi vi, povedite svoju porodicu, ili svoju drugaricu, ili svoju komšinicu. Jednostavno, povedite osobu koju volite i sa kojim želite da imate uspomenu i naravno dugo sećanje.

Ali to neće biti obično već humanitarno fotografisanje. Vratićemo ljubav na početak, tamo gde je najpotrebnija tako što ćemo pomoći bebama. Bolnici u Višegradskoj ćemo uz pomoć fonda Bitka za bebe donirati neonatalni aspirator koji im je ovog trenutka preko potreban.

Znam da danas retko ko izrađuje fotografije, i zato sam presrećna što će i Canon učestvovati u ovoj akciji tako što će svakom od vas pokloniti po jednu fotografiju na licu mesta. Ostale, obrađene digitalne verzije fotografija (okvirno oko 40) ćete dobiti na mejl par dana nakon akcije.

A da uspomena bude jos slađa, Fini, će vam darivati svoje najfinije i najukusnije makarunse.

Fotografisanje će trajati 20minuta a termini se zakazuju na svakih pola sata. Cena je 2500din a sav prikupljeni novac ide za kupovinu aspiratora, pa zato ako ste u mogućnosti da darujete i više od toga, svaka dodatna donacija je više nego dobrodošla.

Broj snimanja je ograničen na 24 pa zato na vreme zakažite svoj terimin.

A da biste obezbedili svoje fotografisanje, potrebno je da pratite sledeće korake:

  1.  Na info@draganaparamentic.com nam pošaljite upit za raspoložive termine.
  2. Kada nam pošaljete slobodan termin koji vam odovara, mi ga rezervišemo, i takođe vam na mejl šaljemo tačan broj računa fonda Bitke za bebe, na koji u roku od 48 sati možete da uplatite novac. (Ukoliko novac ne uplatite u datom vremenskom roku, vaš termin se otkazuje, i ukoliko je termin i dalje slobodan u proceduru krećete ispočetka, ili u suprotnom birate novi slobodan termin)
  3. Veoma bitno, pošaljite nam fotografiju uplatnice! Svojim telefonom ili tabletom fotografišite uplatnicu tako da se čitko vide svi podaci.
  4. Mi vam potvrdimo da je termin vaš, jeiiiiij!!!
  5. Ostalo je još samo da na Taš ponesete osmeh, vidimo se!
visual_fin
visual_fin

Ako mislite da bi ovu informaciju želeli da vide i vaši prijatelji, molim vas podelite ovaj post i obradujte sve koji vole fotografiju i porodične uspomene.

Jedva čekam da se upoznamo, družimo i fotografišemo!

Dragana Paramentić

Comment